Site La Cheie

Creare Site / Creare Site Web

Pe zi ce trece si in Romania nevoie de creare a unui site web a devenit indispensabila chiar daca ai deja o afacere de succes sau esti la inceput de drum si te gandesti cum sa pornesti cu dreptul propria afacere.

Daca acum 10 ani ca sa deschidem o afacere aveam nevoie de o suma considerabila pentru a inchiria un spatiu unde sa deschidem un magazin, un birou sau un depozit in ziua de azi putem profita de o varianta mult mai putin costisitoare, adica putem crea un site.

 

Crearea unui site web se bazeaza pe cativa pasi simpli pe care ii enumeram in continuare:

  1. Gazduire site
  2. Creare site / Creare magazin online
  3. Optimizare site
  4. Promovare site

 

   In continuare vom discuta despre pasul 2, Creare site / Creare magazin online.

Cand discutam despre crearea unui site de prezentare sau crearea unui magazin online principiul este acelasi.

Siteul creat trebuie gandit astfel incat sa fie usor accesibil pentru vizitatori, chiar daca siteul are mult continut, pagini cu text in cazul unui site de prezentare sau multe produse in cazul unui magazin online.

Asa cum la un magazin sau la un birou clasic cand il amenajam incercam sa asezam produsele sau mobilierul intr-un mod care sa fie cat mai accesibil, mai placut dar in acelasi timp sa folosim cat mai mult spatiu si in cazul unui site web trebuie sa folosim spatiu pe care il avem in fiecare pagina a siteului ca informatia sa fie bine structurata si usor de accesat de catre vizitatori.

Combinatia de culori folosite la crearea unui site web au un impact major asupra vizitatorilor si este foarte important sa fie combinate intr-un mod placut sa transmita seriozitate, profesionalism si promptitudine.

Este necesar sa folosim culori care ne ofera un contrast ridicat intre background si textul adaugat pe site, sa scoatem in evidenta informatia.

 

   Mai jos avem semnificatia culorilor principale in afaceri:

Culoarea rosu este o culoare calda si pozitiva, care atrage atentia. In psihologia culorilor rosu inseamna energie, pasiune, forta, actiune si emotie.

Culoarea orange este o culoare calda, plina de culoare, vibranta. In psihologia culorilor orange inseamna optimism, incredere in sine, socializare si aventura.

Culoarea galben este o culoare calda si fericita. In psihologia culorilor galben inseamna optimism, inaltare, lumina.

Culoarea verde este o culoare ce reprezinta o viata noua, crestere, vitalitate. In psihologia culorilor verde semnifica stabilitate, armonie si ajuta in luarea deciziilor.

Culoarea turcoaz  are un impact major asupra vizitatorului. In psihologia culorilor turcoaz semnifica o gandire si o comunicare clara.

Culoarea albastru transmite fiabilitate, onestitate si incredere. In psihologia culorilor albastru inspira intelepciune si idealuri superioare.

Culoarea indigo este o culoare cu un puternic impact asupra creierului. In psihologia culorilor transmite idealuri inalte si responsabilitate.

Culoarea roz semnifica tinerete, iubire, armonie o culoare cu un puternic impact asupra creierului. In psihologia culorilor transmite idealuri inalte si responsabilitate.

Culoarea magenta transmite armonie si a echilibru emotional. Este o culoare practica ce incurajeaza bunul simt si echilibru.

Culoarea auriu semnifica lux, bogatie, intelepciune, bani, scump, extravagant.

Culoarea argintiu simbolizeaza bogatie, lux, feminitate si prosperitate. 

Culoarea negru semnifica autoritate, putere si control. Poate fi intimidanta, neprietenoasa si inaccesibila.

Culoarea alb reprezinta un nou inceput de drum, calmeaza si ofera stabilitate, independenta, impartialitate si corectitudine.

Culoarea gri reprezinta neutralitate, indiferenta si rezervare. Este o culoare recomandata sa fie folosita ca fundal, ca background. In functie de nuanta de gri poate sa fie deprimant sau inaltator.

Culoarea maro semnifica confort, fiabilitate si maturitate, ospitalitate. Aceasta culoare poate da si un sentiment de murdarie, sufocare.

 

 Vezi mai jos modelele noastre de site-uri sau solicita oferta personalizata:

Site de prezentare cu administrare

Site de prezentare cu administrare premium

Magazine online

Solicita oferta personalizata

 

Completeaza formularul de mai jos si vei primi automat cele mai noi articole cu idei de afaceri, informatii despre creare site, gazduire site, optimizare site, promovare site si dezvoltare personala.

 

Email din articole
Sending

Secured By miniOrange