Videochatul este …

Videochatul este pur si simplu socializare online, prin intermediul unei camere video. Cu totii am facut videochat cel putin o data. Ai discutat vreodata pe Skype, Viber, Face time? Ai facut Videochat! La Studio One, tu vorbesti pe internet cu admiratori din alte tari si esti platita pentru asta. Asadar, primesti foarte multi bani fara sa te intalnesti niciodata in realitate cu cei care ti-i oferă. Tu vinzi doar o imagine catre membrii de pe site-urile de videochat.

Evident, probabil ca te intrebi de ce ar plati niste barbati ca sa te vada pe tine pe un ecran de calculator sau chiar pe ecranul telefonului lor. Raspunsul e simplu: pentru ca le place de tine. Farmecul tau personal, modul interesant in care arati si conversatiile pe care le poarta cu tine ii fac sa se simta mai relaxati, mai siguri pe ei, mai putin singuri. Tu esti femeia lor ideala, tipul de prietena pe care si-o doresc, dar pe care n-o vor avea niciodata. Sau esti fata sexy pe care n-ar avea curaj niciodata s-o invite, în realitate, la o intalnire.

Asadar, secretul este sa intelegi ce-si doresc ei. Asta e puterea ta. Iar la Studio One ne ocupam foarte mult sa-ti marim aceasta putere de seductie. Fetele noastre de la training îti explica exact cum trebuie sa te imbraci, sa vorbesti, sa te machiezi sau sa te coafezi pentru a-i fermeca si mai mult. Asta inseamna sa faci videochat cu adevarat profesionist, prin care sa obtii maximum de bani posibil din timpul petrecut in fata unui webcam.

Videochatul este un cuvant compus, avand la baza 2 cuvinte simple si comune de origine englezeasca: video si chat. Video reprezinta unul sau mai multe sisteme de transmitere si inregistrare a imaginii; in timp ce cuvantul Chat reprezinta un mod de comunicare in scris si, de regula, in direct a mai multor utilizatori de calculatoare conectate intr-o retea sau pe internet.

Videochat-ul reprezinta modalitatea de a comunica cu una sau mai multe persoane prin intermediul unui calculator si a unei camere video, evident printr-o conexiune de tip internet. Conversatiile purtate intre membrii angajati in discutie variaza foarte mult si tine de imaginatia fiecaruia abordand teme despre Hobby-uri, Muzica, Carti, Calatorii, Istorie, Psihologie, Politica, etc. dar si teme cu character erotic. Unul din avantajele videochat-ului este faptul ca modelul isi poate alege membrii cu care sa discute si, implicit, poate conduce conversatia spre tema dorita.

Lucram cu aproximativ 10 site-uri de videochat dintre care se recomanda sa alegeti maxim 4-5 simultan. Grila noastra contine site-uri clasice de care probabil ati mai auzit, insa ne bazam mai mult pe site-uri mai noi, europene, canadiene, multe dintre ele fiind site-uri videochat exclusive, cu trafic deosebit, deci care va vor aduce incasari uimitoare.

De asemenea, fiecare site permite verificarea  banilor castigati in ziua/sesiunea respectiva. Astfel, modelul are control asupra banilor realizati in orice secunda doreste.