10 Motive sa alegi Studio One

Profesionalism Desavarsit

  • One Studio iti ofera mai mult decat un studio profesionist de livechat: suntem The Professional Livechat. Adica standardul în privinta organizarii, managementului si seriozitatii in videochatul din Bucuresti. One Studio functioneaza dupa modelul companiilor corporatiste, in care respectul fata de colaboratori este fundamental.
  • Corectitudine Deplina

Ne tinem de cuvant in legatura cu tot ceea ce iti promitem. Punem pret atat pe contracte, cat si pe cuvantul dat. Iti oferim toti banii pe care ii meriti la timp si fara discutii.

  • Experienta Indelungata

Cunoastem toate detaliile despre videochat si stim cum se face performanta in acest domeniu. Evoluam constant si avem o cultura a lucrului bine facut, astfel încat sa-ti facem munca mai placuta si mai eficienta.

  • Eficienta Zi de Zi

Avem o organizare excelenta, prin care rezolvam repede toate problemele. Ne îmbunatatim studioul de la an la an si vrem ca One Studio sa fie primul lucru care-ti vine în minte atunci cand te gandesti la profesionalism in videochat.

  • Legalitate Totala

Iti asiguram un job perfect legal, in care te bucuri de toate drepturile din legislatia romaneasca a muncii. One Studio are un departament juridic care se ocupa in mod special de actele tale, astfel încat ele sa fie in perfecta ordine si tu sa te poti concentra doar pe munca ta.

  • Motivare Continua

Te incurajam mereu sa faci mai multi bani. Te sustinem cu sfaturi si bonusuri de performanta pentru a-ti mari castigurile. Stim ca poti mai mult si vrem sa-ti dovedesti tie asta.

  • Discretie Perfecta

Atunci cand lucrezi cu One Studio, The Professional Livechat, poti fi 100% sigura ca esti pe deplin protejata. Avem grija ca imaginea ta sa ramana impecabila si nimeni sa nu afle adevarata ta identitate.

  • Lucrezi in Mijlocul Bucurestiului

O companie mare si serioasa are intotdeauna un sediu pe masura. La fel e si One Studio – studioul nostru este ultra-central, in Piata Alba Iulia din Bucuresti (In Rond).

  • Iti promovam Imaginea Gratuit

Succesul tau in videochat depinde in mod direct de modul in care te faci placuta admiratorilor online. De aceea, iti oferim sedinte foto si video profesionale gratuite, sfaturi privind felul în care te imbraci si te coafezi. Punem mare pret pe detalii si avem grija ca imaginea ta sa fie fascinanta pentru membrii site-urilor de videochat.

  • Repect Impecabil

Pentru noi conteaza foarte mult demnitatea si linistea interioara a oamenilor care lucreaza la One Studio. Te respectam ca persoana si avem grija sa te simti apreciata pentru toate meritele tare. Ne bucuram sa te vedem ca esti multumita de jobul tau, de linistea interioara pe care o capeti aici.

 

1.Experienta

Este cuvantul care defineste acest studio videochat si totodata principalul atu, ceea ce ne pozitioneaza in topul studiourilor de videochat din Bucuresti. One Studio vine cu o experienta de peste 7 ani in domeniul videochat-ului, lucru care dovedeste ca stim ce facem!

2.Profesionalism

Este prima caracteristica pe care o veti observa in acest studio videochat! Cuvantul “profesionalism” are doua intelesuri. Primul se refera la a profesa, in timp ce al doilea inseamna “bine pregatit, care este bun in ceea ce face”; ambele intelesuri definesc modul nostru de lucru. Sustinem toate acestea deoarece personalul angajat este calificat si are experienta necesara pentru a fi de ajutor in orice moment gasind cele mai bune solutii in beneficiul ambelor parti.

3.Seriozitate

Se defineste ca insusirea, calitatea de a fi serios! O calitate rar intalnita in acest domeniu, insa sistemul nostru de management poate fi comparat cu unul al unei companii multinationale cand vine vorba de plata (suntem cinstiti si nu intarziem niciodata) sau de implicare. Acest studio videochat isi desfasoara activitatea sub legalitate (100% – lucram numai cu contract de colaborare).

4.Confort

Ai avut vreodata un loc de munca la care sa te duci cu placere? Pentru noi acest aspect are o importanta maxima, motiv pentru care punem pret pe amplasarea locatiei, design interior si curatenie. Impreuna cu echipa de arhitecti de design interior, am decorat cu mult stil acest Studio astfel incat sa obtinem interioare “high class”. De asemenea locatia noastra este ultra centrala, Piata Unirii, langa Centrul Vechi . Cat despre lux, consideram ca pozele spun totul despre noi.

5.Colectiv

Este unul din principalele motive pentru care oamenii se angajeaza si/sau demisioneaza : “Oamenii lucreaza cu oameni si pentru oameni”! La One Studio - Videochat Studio veti gasi un colectiv de modele bine inchegat si ales “dupa spranceana”.Pentru ca procesul de selectie este un factor important in drumul spre success. Cat despre staff-ul administrativ, ei sunt gata oricand sa va ofere ajutorul necesar in vederea optimizarii rezultatelor.

6.Training

Reprezentat ca si un proces de dobandire a noilor cunostinte, abilitati si atitudini necesare indeplinirii cu o eficacitate crescuta a unui anumit job, prezent sau viitor. In timp ce un trainer este persoana care ajuta la dobandirea cunostintelor, abilitatilor si chiar a atitudinii necesare pentru optimizarea castigurilor. Noi, ca si studio de videochat cand ne referim la trainer, vorbim de o persoana care a sustinut cursuri de specializare in domeniu si are aptitudinile necesare de dezvoltare a modelului.

7.Consilier de Imagine

Imaginea personala se construieste prin vestimentatie, comportament si discurs! Consideram ca pentru a detine mereu controlul publicului, pentru a influenta si mai ales pentru a avea incredere in propria persoana este absolut necesar un consilier de imagine. Pentru ca lucram la nivel inalt suntem primul studio de videochat care ofera un astfel de consilier. De la prima sedinta foto si pana la tinuta, machiaj, consilierul se va ocupa personal de imaginea modelului. Sedintele foto au loc in locatii inedite cu fotograf experimentat (CV: poze pentru reviste THEONE, FHM). “O femeie frumoasa este o imagine care ii inebuneste prin splendoare pe toti privitorii” Ralph Waldo Emerson.

8.Suport Tehnic

Este ajutorul, sprijinul si reazemul pe care fiecare model il gaseste in orice moment de la departamentul tehnic cand apar situatii neprevazute vis-a-vis de computer in acest studio de videochat.

9.Discretie

Este calitatea de a pastra o taina incredintata! One Studio - Videochat Studio face acest lucru cu modelele noastre de mai bine de 5 ani si nu au exista situatii care sa puna in pericol integritatea vreunui model din colectivul nostru. Ne laudam cu acesta calitate!

10.Reteta Succesului

Oricat de greu ar fi de crezut, o reteta a succesului exista! Ne consideram un studio videochat de top si o spunem cu toata increderea deoarece castigurile modelelor noastre sunt cea mai buna carte de vizita! Toate cele 10 puncte reprezinta reteta noastra de success si… evident avem si un ingredient secret: PROMOVAREA